OS Országos Sajtószolgálat
2020. szeptember 21. hétfő
Ismertető


2019. december 3., kedd 10:49

A Magyar Marketing Szövetség közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. december 3., kedd (OS) - A nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház vihette haza az idei Marketing Diamond Awards egyik fődíját, "Az Év Marketingaktív Vállalkozása 2019" címet. Az egyedülálló díj küldetése, hogy teret adjon a kisebb ügynökségek és a kisebb költségvetésből megvalósuló marketingaktivitások számára, így külön öröm, hogy ebben az évben kulturális intézményé lehet ez a méltó kitüntetés.

    A marketingkommunikációs szakmában a legtöbb szakmai díj a nagy ügynökségek és a multinacionális vállalatok kiváltsága, akiknek nagyobb marketing büdzsé áll a rendelkezésükre. A Marketing Diamond Awards küldetése, hogy teret adjon a kisebb ügynökségek és a kisebb költségvetésből megvalósuló marketingaktivitások számára. Célja továbbá a sikeres, hatékony marketingmegoldások elismerésével és azok széleskörű népszerűsítésével hozzájáruljon az igényes, szakmailag helyes gyakorlat elterjedéséhez, valamint segítse a marketingszakma kisebb szereplőit a minél színvonalasabb marketingtevékenység végzésében. A Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) két fődíjat hozott létre, egyet a szolgáltatói, egyet pedig a megbízói szféra számára. Az az ügynökség/marketingaktív vállalkozás lehet a fődíjas, amely a legtöbb marketinggyémánt elismerést gyűjti össze.

     Kiadó: Magyar Marketing Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.