OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2019. december 4., szerda 15:36

A Klebelsberg Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. december 4., szerda (OS) - Idén újra indul a Matech verseny!2019/2020-as tanévben is lesz Matech verseny! A Klebelsberg Központ szervezésében, Matech3 néven indul útjára az idei matematikai csapatverseny, amely a hagyományoknak megfelelően a kreativitásra, illetve a digitális eszközök használatára épül.

    A verseny három részből áll. A legjobb csapatok két online fordulót követően egy budapesti döntőben mérhetik össze ügyességüket, előadókészségüket és tudásukat, amelyen értékes informatikai eszközöket nyerhetnek a diákok. Jelentkezni és további információkat szerezni a versenyről a www.matechversenyek.hu honlapon lehet, ahol az érdeklődők átfogó képet kaphatnak a korábbi évek feladatairól is.
Jelentkezés határideje 2019. december 16.
A Klebelsberg Központ ennek szellemében szeretettel várja az érdeklődő 10-11. évfolyamos diákokat és tanáraikat erre az izgalmas matematikai versenyre.
     Kiadó: Klebelsberg Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.