2024. április 25. csütörtök

2019. december 4., szerda 15:36

A Klebelsberg Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. december 4., szerda (OS) - Idén újra indul a Matech verseny!2019/2020-as tanévben is lesz Matech verseny! A Klebelsberg Központ szervezésében, Matech3 néven indul útjára az idei matematikai csapatverseny, amely a hagyományoknak megfelelően a kreativitásra, illetve a digitális eszközök használatára épül.

A verseny három részből áll. A legjobb csapatok két online fordulót követően egy budapesti döntőben mérhetik össze ügyességüket, előadókészségüket és tudásukat, amelyen értékes informatikai eszközöket nyerhetnek a diákok. Jelentkezni és további információkat szerezni a versenyről a www.matechversenyek.hu honlapon lehet, ahol az érdeklődők átfogó képet kaphatnak a korábbi évek feladatairól is.
Jelentkezés határideje 2019. december 16.
A Klebelsberg Központ ennek szellemében szeretettel várja az érdeklődő 10-11. évfolyamos diákokat és tanáraikat erre az izgalmas matematikai versenyre.
     Kiadó: Klebelsberg Központ