2024. április 19. péntek

2019. december 6., péntek 11:30

A Budapesti Közlekedési Szakszervezetek Szövetségének (BKSZSZ) közleménye
    Budapest, 2019. december 6., péntek (OS) - A BKSZSZ visszautasítja és elítéli a BKK. a járművezetők elleni uszító magatartását

A Budapesti Közlekedési Szakszervezetek Szövetsége határozottan visszautasítja és elítéli a BKK  a járművezetőink ellen uszító felbujtó magatartását, miközben a BKK saját maga nem tesz eleget a nyugodt munkakörülmények biztosítására! Járművezetőink sokszor erőn felül teljesítve minden tőlük telhetőt megtesznek a közösségi közlekedési szolgáltatás folyamatos, a lehetőségekhez képest legmagasabb színvonalú biztosítása érdekében!
Felhívjuk a BKK illetékeseinek figyelmét, hogy "koldusoktól ne várjanak királyi díszebédet" és ne uszító magatartást tanúsítsanak, hanem a közösségi közlekedésben dolgozó munkavállalók jogos igényeit az érdekképviseleteken keresztül hallják meg és tegyenek azok megvalósításának érdekében.
Körülmények jobb kialakítása eredményez magasabb színvonalú szolgáltatást!
           Gólián Zsolt
BKSzSz.Elnök-helyettes
Email: golianzs@bkv.hu
Mobil: + 36 20 499 84 39