OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2019. december 6., péntek 11:30

A Budapesti Közlekedési Szakszervezetek Szövetségének (BKSZSZ) közleménye
    Budapest, 2019. december 6., péntek (OS) - A BKSZSZ visszautasítja és elítéli a BKK. a járművezetők elleni uszító magatartását

    A Budapesti Közlekedési Szakszervezetek Szövetsége határozottan visszautasítja és elítéli a BKK  a járművezetőink ellen uszító felbujtó magatartását, miközben a BKK saját maga nem tesz eleget a nyugodt munkakörülmények biztosítására! Járművezetőink sokszor erőn felül teljesítve minden tőlük telhetőt megtesznek a közösségi közlekedési szolgáltatás folyamatos, a lehetőségekhez képest legmagasabb színvonalú biztosítása érdekében!
Felhívjuk a BKK illetékeseinek figyelmét, hogy "koldusoktól ne várjanak királyi díszebédet" és ne uszító magatartást tanúsítsanak, hanem a közösségi közlekedésben dolgozó munkavállalók jogos igényeit az érdekképviseleteken keresztül hallják meg és tegyenek azok megvalósításának érdekében.
Körülmények jobb kialakítása eredményez magasabb színvonalú szolgáltatást!
           Gólián Zsolt
BKSzSz.Elnök-helyettes
Email: golianzs@bkv.hu
Mobil: + 36 20 499 84 39

     Kiadó: Budapesti Közlekedési Szakszervezetek Szövetsége (BKSZSZ)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.