OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2019. december 6., péntek 14:22

A Miniszterelnökség közleménye
    Budapest, 2019. december 6., péntek (OS) - Reagálás Tóth Bertalan nyílt levelére és az MSZP közleményére

        Az MSZP beismerte, hogy hazudott, amikor azt ígérte, hogy az általuk is megszavazott parlamenti fizetésemelésük teljes összegét jótékony célra fogják fordítani. Az MSZP semmivel nem igazolta, hogy akár csak egyetlen egy forintot is valóban karitatív célokra fordított volna. Ha igaz a 33 millió forintnyi adományról szóló állítás, akkor is csupán nagyjából egynegyedét fordították jótékony célra annak a fizetésemelésnek, amelyben a szocialista frakció tagjai részesültek, és amelyet ők is szavazatukkal támogattak.
     Továbbra sem tudjuk, hogy ha saját fizetésemelésükkel nem értettek egyet, azt miért szavazták meg? Ha azt ígérték, hogy az egészet jótékony célra fordítják, akkor miért nem tettek így? Tóth Bertalan frakcióvezető továbbra sem válaszolt arra, hogy indokoltnak tartja-e, hogy saját fizetése félmillió forinttal haladja meg a köztársasági elnökét.

     Kiadó: Miniszterelnökség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.