OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2019. december 7., szombat 11:46

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. december 7., szombat (OS) - DK: Nemzetközi szervezetek szerint is katasztrofális a magyar egészségügy - Azonnali lépéseket követelünk!

    Hiába szervezett a Fidesz-közeli Nézőpont Intézet optimista konferenciát a magyar egészségügy optimista bemutatására, az OECD adatai súlyos problémákra hívták fel a figyelmet. A szervezet pénteki rendezvényén elhangzott: egy városnyi embert menthetett volna meg a magyar egészségügy, ha nem olyan katasztrofális a helyzet, mint amit a kormány próbál elrejteni és kozmetikázni.

A Demokratikus Koalíció felhívja a figyelmet: egészségügyi válsághelyzet van Magyarországon, és ezt nem lehet tovább takargatni. A kórházi fertőzések, az egészségügyi intézmények brutális lerobbantsága, az orvos- és nővérhiány mint az Orbán-rezsim lelkén szárad. Követeljük az európai egészségügyi minimum bevezetését, és az azonnali intézkedéseket!

Barkóczi Balázs
szóvivő
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.