2024. április 20. szombat

2019. december 7., szombat 14:21

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. december 7., szombat (OS) - Miközben a Fidesz Áder János hárommilliós fizetéséért aggódik, már 22 honfitársunk fagyott halálra

A Miniszterelnökség közleményben kérte számon az MSZP-t és Tóth Bertalan pártelnököt az MSZP karitatív tevékenységével kapcsolatban, amiért szóvá tettük, hogy nem a fideszes elit - köztársasági elnök, államtitkárok, hivatali vezetők - milliós fizetéseit kellene emelni, hanem az egészségügyben, oktatási területen, közszférában dolgozók, valamint - ha már ennyi pénz van - akkor a nyugdíjasok, és a szociális ellátásokban részesülők juttatásait kellene felzárkóztatni.

A Miniszterelnökség közleménye egyértelműen bizonyítja, hogy a hárommillió forintos fizetések világából tényleg nem látszik a magyar valóság.

Nincs rendben, hogy miközben Borkai Zsolt milliókat szórakozhatott el a hajókirándulások alkalmával, a Fidesz-KDNP kormányzásának köszönhetően 238 ezer idős honfitársunk havonta 93 ezer forintnál kevesebb pénzből él. Nincs rendben, hogy amíg az elmúlt években hazug plakátkampányokra több tízmilliárdot költöttek, most adományokat kell gyűjtenie egy állami, adófizetői pénzekből fenntartott kórháznak, hogy biztosítani tudja a betegellátást. Az sem elfogadható, hogy miközben a Fidesz Áder János hárommilliós fizetéséért aggódik, már 22 honfitársunk fagyott halálra.

Kiadó: MSZP Országos Központ