OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2019. december 12., csütörtök 13:00

A Rejtett Kincsek Down Egyesület közleménye
    Budapest, 2019. december 12., csütörtök (OS) - A Rejtett Kincsek Down Egyesület e-learning  szófelismerési tréning modul teszteléséhez keresi azokat az eltérő fejlődésű, 5 – 12 év közötti gyerekeket és szüleiket, akik magyar anyanyelvűek, formát formával egyeztetnek, nem tudnak még olvasni, de legalább szavakban beszélnek!

    Három ország szakemberei fogtak össze annak érdekében, hogy a korai fejlesztés még több atipikusan fejlődő, illetve sérült gyermek számára váljon elérhetővé. A nyíregyházi Rejtett Kincsek Down Egyesület, a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet, valamint a kassai Centrum Liberta egy e-learning rendszer létrehozását vállalta. A 2018 novembere és 2020 októbere között gyakorlatba ültetendő 2018-1-HU01-KA201-047777 számú, "Eltérő fejlődésű gyerekek fejlesztése online támogatással" című köznevelési Erasmus+ program keretében az online e-learning platform magyarul, románul, szlovákul és angolul lesz elérhető, a modulok pedig hat fejlesztési terület köré csoportosulnak majd, melyek: a gondolkodás, önállóság, szocializáció, kommunikáció, finommozgás és nagymozgás.

Még mielőtt a nagyközönség számára is elérhetővé válnának a leckéket tartalmazó modulok, a három szervezet szakemberei, a magyar nyelvű "Szófelismerési tréning" modullal tesztelik az EduModul e-learning online platform működését és használhatóságát/hatékonyságát. További információk és jelentkezés: http://downegyesulet.hu/hirek/egyesuleti-hirek/felhivas-tesztelo-gyerekeket-keresunk

     Kiadó: Rejtett Kincsek Down Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.