OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. december 12., csütörtök 19:26

A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesületének közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. december 12., csütörtök (OS) - A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete Felhívása. /2./

    /folytatás/
De egy ennél jóval lényegesebb dolgot is kérünk e Felhívásban, mégpedig azt, hogy ha már eddig támogatták anyagilag az ilyen konferenciázgatást, tehát erre, nyilván egy ottani döntés eredményeképpen, pénzeket különítettek el, akkor ezek után, a jövőben, e pénzekből ne a konferenciázgatást támogassák, hanem hozzanak létre pénzalapot, melyből a kommunizmus még élő magyarországi áldozatainak nevetségesen alacsony, csak a nyomorgást lehetővé tevő jövedelmét megemelik ! Egy élhető szintre !
Mert a magyar kormány ezt egyértelművé tette, nem fog tisztességes járadékot fizetni az áldozatoknak, csak olyan nyomorúságosan keveset mint eddig. Ez nem Egyesületünk véleménye, sejtése, nem, szó sincs róla, birtokunkban van számos a tényeket e tárgyban megmutató dokumentum. Hiába intéztünk felhívásokat, kéréseket a fidesz-kormányhoz, mert nem hogy nem tettek semmit, de még az ombudsman is olyan válaszokat írt, melyből egyértelmű volt, a fidesz-hatalom autoriter rendszerében ő sem tud tenni semmit.
Az Egyesületünk tehát az áldozatok érdekében több alkalommal próbálkozott, más civil szervezetekkel együtt, és önállóan is, minden esetben elutasítás volt a válasz.
Már nem sokan élnek az egykori áldozatok közül. Ezt különösen figyelmébe kell ajánlani a KAS vezetőinek.
/folytatás a 3. részben/
     Kiadó: Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.