OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2020. január 2., csütörtök 14:24

A Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. január 2., csütörtök (OS) - Az MGFA (Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány)  céljai

    Az Alapítvány célja a magyar gazdaság fejlesztése. Célja, hogy segítse a magyar vállalkozásokat abban, hogy új piacokat találjanak ill. a már meglévő piacokon megvethessék lábukat.
Ehhez kapcsolódóan célja az ország határain belül, illetve a határon túli magyarlakta területeken tudományos, kutatási tevékenység szervezése, elsősorban a társadalomtudományok (történelem, közgazdaságtan, jog, politika, szociológia stb.) körében, majd részben ezen kutatások eredményeinek felhasználásával is oktatási, ismeretterjesztő tevékenység végzése, mely jelentős mértékben hozzájárulhat az állampolgárok közéleti ismereteinek szélesítéséhez, a politikai szféra, a gazdaság, a pártok és az állampolgárok kapcsolatának erősítéséhez.
További célok, feladatok

A professzionális politika tudományos igényű vizsgálata
Célja ezen túl a professzionális politika tudományos igényű vizsgálata, majd ennek eredményeként javaslatok, új módszerek, eljárások kidolgozása a politikai tevékenység minőségének, hatékonyságának javítása érdekében, amelyek a politikai rendszer egészének jobb, hatékonyabb, a közjót fokozottan szolgáló működéséhez járulhatnak hozzá.  
Az Alapítvány az alábbi, cél szerinti tevékenységeket végzi:
tudományos tevékenység, kutatás, nevelés és oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés, tehetséggondozás; korszerű oktatási, tudományos, ismeretterjesztő,tevékenységi formák szervezése illetve támogatása;

     Kiadó: Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.