OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2020. január 2., csütörtök 14:24

A Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány közleménye (3. rész)
    Budapest, 2020. január 2., csütörtök (OS) - Az MGFA (Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány)  céljai

    
     Mindamellett, hogy a Társadalmi Szolidaritás Szabad Szakszervezet céljával is egyetértünk: a munka értékét erősíteni kell a magyar társadalomban, amellett a pénzügyi kultúra elsajátításával a felnövő gyerekeknek lesz arra módjuk, hogy jövedelmeiket - az öngondoskodást szem előtt tartva - megfelelően beosszák, törődve jövőjükkel, nyugdíjukkal stb. (A Szolidaritás szakértői vagyunk)

A radikális adócsökkentés kizárólag akkor valósítható meg, ha elfogadtatjuk az emberekkel, saját maguknak is tenniük kell jövőjükért, boldogulásukért. Az állam etatista gondoskodása nem tartható fenn tovább. A globális gazdasági válság azt is megmutatta, Magyarország nem képes fenntartani a jóléti államot, már ha egyáltalán megvalósult valaha Magyarországon.

Érthető módon ebben a tömegmédiának is nagy szerepe van: segítenie kell abban, hogy az emberek megértsék, vége a Kádár-korszaknak - minden értelemben.
Társadalmi Kamara
Fogyasztási jogok
A fejlett ipari társadalmakban immár teljesen világos, hogy a fogyasztáshoz kapcsolódó jogok nagy hangsúlyt kapnak a XXI. században. Magyarországon is fel kell ismerni, hogy a fogyasztáshoz, a fogyasztóvédelemhez járuló jogok a emberek állampolgári jogává kell válniuk. Ennek segítségével lehet megakadályozni a hamisított élelmiszerek értékesítését, a rossz minőségű szolgáltatások/áruk elterjedését az országban.
    
     Kiadó: Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.