OS Országos Sajtószolgálat
2020. szeptember 25. péntek
Ismertető


2020. január 6., hétfő 01:39

A Mátrix Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2020. január 6., hétfő (OS) - Diafilmeket gyűjtenek a kórháztámogató Mesedoktorok - Segíthet Ön is!

    Évente mintegy 80 gyermekkorházat - gyermekosztályt támogat a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Mesedoktor csapat. A segítők gyakran tartanak diafilmek felhasználásával meseolvasásokat. A hagyományos diafilm és az élő szóban elmondott mese nagy sikert arat a 2-8 éves kisgyermekek körében. SEGÍTS diafilmmel! - szól a www.mesedoktor.hu oldalon a felhívás. Az alapítvány diafilm felajánló - segítők jelentkezését várja. Ha van a családban (iskolában, óvodában, munkahelyen) a fiókok mélyén - polcok tetején már nem használt diafilm, azt adományozva a gyermekek mentésében vehet részt a felajánló. Klasszikus mesék, történetek, versek, ismeretterjesztő, tekercses diafilmeket várnak az alapítványi önkéntesek.

A mesedoktorok a diafilmek mellé örömmel fogadnak hagyományos - tekerős vagy modernebb kivitelű diavetítőt is. Tegyük örömtelibbé a nagy bajban lévő kisgyermekek nehéz pillanatait, diafilm adományozással is lehet, ahogyan a www.mesedoktor.hu/diafilm felhívásban is olvasható.

Miért éppen diavetítő? Felgyorsult világunkban az élő szóban mondott mese / történet és a személyes jelenlét élményt nyújt, emberi kapcsolattal erősít.

Beküldési cím:
Mátrix Közhasznú Alapítvány
6720 Szeged, Arany János utca 7. (irodaház)

Személyes adományozás a +36209298181-es telefonszámon történő időpont egyeztetés után lehetséges.

Fotó:
www.mesedoktor.hu/mesedoktorok-matrix-korhaz.jpg

==
Sajtókapcsolat: +36203781656
==

     Kiadó: Mátrix Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.