OS Országos Sajtószolgálat
2020. szeptember 25. péntek
Ismertető


2020. január 8., szerda 11:51

A Tavirózsa Környezet- és Természetvédő Egyesület közleménye
    Budapest, 2020. január 8., szerda (OS) - A Tavirózsa Környezet és Természetvédő Egyesület etikai vizsgálatot kezdeményez az Index hír és véleményportálon 2020,01,08.-án: A szimpátiám az öné, de most összeállunk ön ellen címmel megjelent, a szadai gokartpálya építéssel kapcsolatos tudósítása miatt.

    A Tavirózsa Egyesület környezetvédelmi és társadalmi szentpontok miatt ellenzi a Szadára tervezett Gokart és motoros versenypálya beruházást, erről az állásfoglalásunkat már 2019, december 10-én közzétettük. https://www.facebook.com/tavirozsa.egyesulet/posts/2822005434487391?__tn__=K-R Képviselőnk részt vett a témával foglalkozó lakossági fórumon, ahol ugyancsak kifejtette az egyesület véleményét, és részt vettünk a zajszint mérésen is. Ügyfélként veszünk részt a folyamatban, online és papíralapú petíciót indítottunk. Véleményünket, szakmai érveinket mind a saját, mind a témával foglalkozó közösségi oldalakon folyamatosan közzétettük és tesszük. Az Index tudósítója, úgy idéz és szemléz ezekről a fórumokról, oldalakról, hogy teljes méretékig figyelmen kívül hagyja a környzetvédelem szempontjait is képviselő egyesületünk véleményét és a beruházás megakadályozása érdekében tett aktív tevékenységét.
A tudósítást etikátlannak tartjuk és a MUOSZ Etikai Bizottságához fordulunk.
További információik: Dr. Tatár Sándor alelnök, Rekvényi László témafelelős, szóvívő
     Kiadó: Tavirózsa Környezet- és Természetvédő Egyesület

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.