OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2020. január 8., szerda 14:30

Az MSZP Országos Központjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. január 8., szerda (OS) - Mesterházy Attila levélben fordult az iraki Képviselők Tanácsának alelnökéhez az iraki parlament döntése miatt

    A parlamenti diplomácia jegyében megfogalmazott közleményében kifejezte abbéli meggyőződését, hogy a tovább folytatott párbeszéden és együttműködésen keresztül, a NATO tagállamok parlamentjének képviselői, jobban meg tudják érteni az iraki parlament álláspontját a kialakult helyzetről. Továbbá kitért arra is, hogy a NATO Parlamenti Közgyűlés és az iraki parlament képviselői kiváló munkakapcsolatokat alakítottak ki az elmúlt években, amelyet elnöksége idején tovább szeretne erősíteni.

Hangsúlyozta, hogy a nyilatkozatok alapján világos, hogy a NATO tagállamok elkötelezettsége továbbra is erős, hogy segítsék Irak stabilitásának és biztonságának megteremtését az eddigi sikeres és hatékony együttműködés révén. A közös eredményeinket nem szabad veszélyeztetni - zárta közleményét.

MSZP

Bővebb információ: Mesterházy Attila, a NATO Parlamenti Közgyűlés elnöke

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.