OS Országos Sajtószolgálat
2020. szeptember 25. péntek
Ismertető


2020. január 10., péntek 07:31

A Mátrix Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2020. január 10., péntek (OS) - Megtelt a Szeretetcsoki raktár

    Gyermekek, fiatalok, kicsik és nagyok közösen tették sikeressé a jótékonysági csokigyűjtést. A Szeretetcsoki a Mátrix Közhasznú Alapítvány jótékonysági - támogató programja. Az évente több ezer jótékonysági támogatás a közösség ereje révén sikeres. Most készült el az összesítés, 2019. év karácsonyáig a résztvevők összesen 22608 tábla csokit, plüsst, játékot gyűjtöttek össze! Ez óriási teljesítmény. Az alapítvány által működtetett Szeretetcsoki program így hosszú hónapokig eszközökkel bőven ellátva tudja folytatni jótékonysági - családsegítő programjait.

A csokigyűjtésnek tétje is volt, a legtöbb finomságot felajánló csapatok jutalmazásban részesültek. Első helyezést ért el a Kastélydombi Általános Iskola, Apraja és Nagyja (Budapest) csoport, díjazásuk: 200.000 forint. Második helyezést ért el a Batthyány Ilona Általános Iskola, (Budapest), díjazásuk: 100.000 forint. Harmadik helyezést ért el a Gödöllői Református Líceum Gimnázium, 10/C osztály (Gödöllő) , díjazásuk: 60.000. forint. A kétszáz további Szeretetcsoki támogató csapat elismerő oklevélben részesült. A csapatok listája a www.mesedoktor.hu/szeretetcsoki oldalon érhető el.

Kép a cikkhez:
www.szeretetcsoki.hu/szeretetcsoki-matrix-alapitvany-2020.jpg

==
Sajtókontakt:
+36203781656
==

     Kiadó: Mátrix Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.