OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2020. január 10., péntek 12:32

A Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány közleménye
    Budapest, 2020. január 10., péntek (OS) - 2020. január 10-én egy új, innovatív rendszert indít el a környezetvédelemmel foglalkozó JÖN Alapítvány Hulladékvadász by Zeewa néven egy élhetőbb, tisztább és környezettudatosabb Magyarország reményében!

    Az illegális hulladéklerakások évről évre súlyos környezeti és anyagi károkat okoznak az állami szerveknek és nem utolsósorban az adófizető állampolgároknak.

Idén 4 éves a Hulladékvadász mozgalom, amelynek célja a lakosság aktivizálása a közvetlen környezet és a természet tisztaságának megőrzése érdekében.

A Hulladékvadász rendszerének a fennállása óta 2000-nél is több helyszín került megtisztításra a közbenjárásunknak köszönhetően.
Emellett segítjük és bemutatjuk az illetékes állami szervek munkáját, egyfajta közvetítő csatornaként funkcionálva a lakosság és az önkormányzatok, környezetvédelmi szervek között.

A többéves fejlesztésnek köszönhetően gyorsabb problémamegoldásra van lehetőség, továbbá az új rendszer teret ad a lakosságnak közösségi események szervezésére és azok közösségi adományozására is.

Mindezek mellett jutalmazza az eseményeken résztvevőket és támogatja a környezetünkért rendszeresen tevő személyeket is, mindezt a blokklánc-technológia transzparenciájának a segítségével.

A Hulladékvadász by Zeewa elérhető: https://zeewa.io

Légy Te is Hulladékvadász és takarítsuk ki együtt Magyarországot!

     Kiadó: Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.