OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2020. január 10., péntek 12:35

Az LMP parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2020. január 10., péntek (OS) - Reagálás Dézsi Csaba András nyilatkozatára -

    Dézsi Csaba András mai nyilatkozatában azt állítja, hogy a Borkai-ügy kirobbanása után döbbent rá, hogy mit művelt az egykori polgármester a városban, hiszen ő a korábbi 12 évben "háttérbe húzódott". Magyarán csöndben asszisztált ahhoz, hogy Borkai és köre kifossza a győrieket. A városnak olyan polgármesterre van szüksége, aki végre nem néhány helyi ügyvéd, hanem a győriek érdekében irányítja a várost: Dézsi az elmúlt években bizonyította, hogy nem ilyen.

Dézsi Csaba András most Borkai legfőbb ellenfeleként állítja be magát, miközben az elmúlt években egyszer sem emelte fel a szavát a volt polgármester ügyei miatt. Ha bizonyítani akarja állítását, akkor mondja meg, hogy az elmúlt években hányszor szavazott szemben a polgármesterrel, hányszor emelte fel a szavát a közgyűlésben a nyilvánvaló lenyúlásokkal szemben.

Láthatóan azonban sem Dézsi, sem a Fidesz nem értette meg az önkormányzati választások üzenetét, és továbbra is az az egyetlen állításuk a kampányban, hogy nem kap majd fejlesztési forrást az a város, ahol nem kormánypárti a polgármester. Erre azonban pont Győr az egyik ellenpélda, ahol 1998 és 2002 között Balogh József felvirágoztatta a várost, odacsábította többek között az Audit, úgy, hogy Dézsi Csaba András volt az egyik alpolgármester.

Ungár Péter
országgyűlési képviselő (LMP)
     Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.