OS Országos Sajtószolgálat
2020. február 29. szombat
Ismertető


2020. január 20., hétfő 10:59

Dr. Szél Bernadett független országgyűlési képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. január 20., hétfő (OS) -

    Az alkotmánybírósági elutasítás azért is pikáns, mert időközben egy másik bírói fórum az adatok kiadására kötelezte az MVM Zrt-t, aminek az állami vállalat csak az adófizetők szempontjából fontos részletek kitakarásával tett eleget.

Mivel a magyar közvélemény továbbra sem tudhatja, pontosan mit, mikorra és mennyiért kellene felépítenie Pakson a Roszatomnak, a kérdést elvi jelentőségére tekintettel nem hagyom annyiban. Strasbourghoz fordultam az ilyen ügyekben nagy tapasztalattal rendelkező Karsai Dániel Ügyvédi Iroda segítségével. Bízom benne, hogy az EJEB – ahol hasonló panaszok sokszor sikeresek voltak és más ügyben magam is győztem már – ezúttal is igazságot szolgáltat.

Szél Bernadett    
     Kiadó: Dr. Szél Bernadett független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.