OS Országos Sajtószolgálat
2020. február 29. szombat
Ismertető


2020. január 21., kedd 08:15

Az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat Titkárságának közleménye
    Budapest, 2020. január 21., kedd (OS) - Megkezdődtek a tárgyalások az ELKH és a Kormány között az ELKH finanszírozásáról

    Az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat (ELKH) elnöke, Maróth Miklós professzor személyes egyeztetés keretében javaslatot tett az ELKH fejlesztéséhez szükséges forrásokat illetően Palkovics László innovációs és technológiai miniszternek. A közösen elfogadott struktúra szerint az intézményfenntartási, a kutatási, valamint a közcélú tudományos feladatok ellátásának finanszírozási részleteit egy többéves keretmegállapodásban kell rögzíteni. A miniszterrel született megállapodás szerint az ELKH folytatja az egyeztetést az ITM-mel a finanszírozási terv részleteiről. A tervről szóló előterjesztést március végéig a Kormány elé viszik a mielőbbi döntéshozatal érdekében.

     Kiadó: Eötvös Loránd Kutatási Hálózat Titkársága

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.