OS Országos Sajtószolgálat
2020. február 29. szombat
Ismertető


2020. január 21., kedd 11:23

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat közleménye
    Budapest, 2020. január 21., kedd (OS) - "Az igazságtétel jegyében…"

    A hiteles tájékoztatás és szíves közlés érdekében engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánljuk a Nemzeti Jogvédő Szolgálat "Az igazságtétel jegyében véget kell vetni a 10,5 éve zajló Budaházy-Hunnia büntetőügynek!" c. közleményét. A Nemzeti Jogvédő Szolgálat közleménye a Budaházy-Hunnia büntetőügyről, a vádak megdőléséről, az eljárás értelmetlenségéről és nemzeti jogvédőket az álcivil liberális jogvédőkkel szembeni küzdelemtől elvonó hatásáról, továbbá a közkegyelem szükségességéről a trianoni diktátum 100. évfordulójának évében és az amnesztiának a nemzeti összetartozás melletti tanúságtételről szóló 2010. évi XLV. törvény szerinti indokoltságáról. http://nja.hu/hirek/kozlemenyek/az-igazsagtetel-jegyeben-veget-kell-vetni-a-105-eve-zajlo-budahazy-hunnia-buntetougynek.jog A közlemény minden szava megalapozott és megfogadásra ajánlott a címzettek részéről. Sok százezer magyar ember álláspontja ez, amely a Kormány támogatóinak véleményével is egyezik javarészt.

     Kiadó: Nemzeti Jogvédő Szolgálat

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.