2024. április 16. kedd

2020. január 21., kedd 14:11

A Honvédelmi Minisztérium közleménye
    Budapest, 2020. január 21., kedd (OS) - Megnövekedett hanghatásra kell számítani Hódmezővásárhely térségében

A Magyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandár 2020. január 22-én (szerdán) és január 28-án (kedden) a hódmezővásárhelyi laktanya közelében található gyakorlótéren 8 és 16 óra között nagy hanghatással járó robbantási feladatot hajt végre. Ebben az időszakban Hódmezővásárhely térségében fokozott hanghatásra kell számítani. A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.

A lakosság megértését és türelmét köszönjük!

Kiadó: Honvédelmi Minisztérium