OS Országos Sajtószolgálat
2020. február 29. szombat
Ismertető


2020. január 21., kedd 18:37

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2020. január 21., kedd (OS) - A Fidesz valódi arca

    A Jobbik felháborodva értesült arról, hogy 74 évvel a magyarországi németek elűzése és elhurcolása után, a magyar adófizetők pénzéből élő, magukat humorosnak tartó fideszes megmondóemberek viccelődnek a németek kiirtásán, megkérdőjelezik a svábok hazaszeretetét és identitását. Rendkívül szomorú, hogy mindez Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum fideszes igazgatójának engedélyével történt. Súlyosbítja az elhangzottakat, hogy azokat a magyarországi németek elűzésének és elhurcolásának emléknapján, január 19-én mondták el. Elvárjuk, hogy Demeter Szilárd minden tisztségét vonják vissza, és a kormánypárti illetékesek határolódjanak el tőle. Szepesfalvy Annának, a műsor főszerkesztőjének és Budafok-Tétény alpolgármesterének ez után határozott véleményünk szerint le kell mondania, mind a műsor főszerkesztőjeként, mind polgármesterként.

Dr. Brenner Koloman, a Jobbik frakcióvezető–helyettese
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.