OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2020. január 22., szerda 09:55

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. január 22., szerda (OS) - Sorra újulnak meg a színházak az egész országban

    A magyar kulturális terület legnagyobb intézménye gazdagodik az átadás előtt álló Eiffel Műhelyházzal is, egy raktárközponttal, ahol próbákra és előadásokra egyaránt lehetőség van. Ez a beruházás 27,6 milliárd forintból valósul meg. Már kormánydöntés van a Modern Opera beruházás támogatásáról, valamint a Nemzeti Táncegyüttes állandó játszóhelyhez juttatásáról, melyhez közel 700 millió forintot biztosítunk. Az előttünk álló évek feladatai közt tartjuk számon a József Attila Színház felújítását is. A Liget Budapest Projekt keretében tervben van a Városligeti Színháznak a megépítése is. Ám a színház sorsa kérdésessé vált, miután az októberben megválasztott új budapesti városvezetés kimondta, hogy nem kér a Ligetben épülő a kulturális beruházásokról.
    
     Kiadó: Emberi Erőforrások Minisztériuma

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.