OS Országos Sajtószolgálat
2020. május 30. szombat
Ismertető


2020. január 31., péntek 11:19

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2020. január 31., péntek (OS) - Sermer Ádám: Határolódjon el Bede Zsolttól a Fidesz!

        Világos és egyértelmű választ várunk a Fidesztől, mit gondolnak arról, amit Bede Zsolt és a tüntetők egy szélsőséges csoportja művelt a csütörtöki kormánypárti "gyűlölet ellenes" demonstráción. Szeretnénk megtudni, hogy a keresztény konzervatív értékrendbe belefér-e a független újságírók vegzálása, lökdösése és fenyegetése? A focihuligán és a gyűlölködő csőcselék akciója egybevág-e a Fidesz szellemiségével, a tüntetés céljával? Arra kérjük a szervező erzsébetvárosi Fidelitast és Fideszt, világosan és egyértelműen határolódjanak el Bedétől! Arra kérjük a tüntetésen való részvételre buzdító Varga Judit igazságügyi minisztert, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert, az eseményen beszédet mondó Azbej Tristant, akit az üldözött keresztények megsegítésével bíztak meg államtitkári rangban és Bajkai István fideszes országgyűlési képviselőt, a nyilvánosság előtt mondjanak nemet az erőszakra. Legalább az újságírókkal szembeni agressziót ítéljék el!

Sermer Ádám, a Magyar Liberális Párt ügyvivője

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.