OS Országos Sajtószolgálat
2021. január 28. csütörtök
Ismertető


2020. február 11., kedd 11:17

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. február 11., kedd (OS) - Erzsébetváros önkormányzata feljelentést tesz a volt kerületi vezetés felelőtlen pénzszórása miatt

    Újabb csontvázak zuhantak ki a szekrényből Erzsébetváros önkormányzatánál. Mint kiderült, a volt fideszes kerületi vezetés 2019-ben kötött 43 millió forintos szerződést különböző cégekkel az Erzsébetváros kártya üzemeltetéséről. A pénzt már szerződéskötéskor kifizették, majd az önkormányzat csak a tavalyi évben közel 153 millió forintot költött el a kártya működtetésére. A Niedermüller Péter vezette önkormányzat már meg is tette a feljelentést csalást és hűtlen kezelés gyanúja miatt.

Az Erzsébet kártyával kapcsolatos pénzszórás újabb példája a fideszes önkormányzatok felelőtlen gazdálkodásának, a közpénzmilliók kontrollálatlan elsíbolásának. Mi, európai magyarok felháborítónak tartjuk, hogy a Fidesz úgy költi az adófizetők pénzét, mintha az a sajátja lenne. Ennek véget fogunk vetni! Nem csak Erzsébetvárosban, hanem mindenhol az országban.

DK Sajtóiroda

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.