2020. február 18. kedd

2020. február 11., kedd 11:17

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. február 11., kedd (OS) - Erzsébetváros önkormányzata feljelentést tesz a volt kerületi vezetés felelőtlen pénzszórása miatt

Újabb csontvázak zuhantak ki a szekrényből Erzsébetváros önkormányzatánál. Mint kiderült, a volt fideszes kerületi vezetés 2019-ben kötött 43 millió forintos szerződést különböző cégekkel az Erzsébetváros kártya üzemeltetéséről. A pénzt már szerződéskötéskor kifizették, majd az önkormányzat csak a tavalyi évben közel 153 millió forintot költött el a kártya működtetésére. A Niedermüller Péter vezette önkormányzat már meg is tette a feljelentést csalást és hűtlen kezelés gyanúja miatt.

Az Erzsébet kártyával kapcsolatos pénzszórás újabb példája a fideszes önkormányzatok felelőtlen gazdálkodásának, a közpénzmilliók kontrollálatlan elsíbolásának. Mi, európai magyarok felháborítónak tartjuk, hogy a Fidesz úgy költi az adófizetők pénzét, mintha az a sajátja lenne. Ennek véget fogunk vetni! Nem csak Erzsébetvárosban, hanem mindenhol az országban.

DK Sajtóiroda

Kiadó: Demokratikus Koalíció

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.