OS Országos Sajtószolgálat
2020. február 29. szombat
Ismertető


2020. február 11., kedd 15:05

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. február 11., kedd (OS) - Sermer Ádám: Felkérem Szentgyörgyvölgyi Pétert, kérje ki az V. kerületiek véleményét a történelemhamisító emlékműről!

    Meggyőződésem, hogy hazánk szívében nincs helye ennek az emlékműnek. Kérem Szentgyörgyvölgyi Pétert, győződjön meg arról, hogy a kerületi polgárok hogyan vélekednek ebben a kérdésben, és kezdeményezzen egy kerületi lakossági konzultációt! Kérem, hogy mielőbb tegyen lépéseket annak érdekében, hogy 75 évvel a borzalmak megtörténte után, végre egy méltó, valóságra épülő emlékmű mellett adózhassunk az áldozatok emlékének!

Sermer Ádám nyílt levele Szentgyörgyvölgyi Péter részére: http://liberalisok.hu/sermer-adam-nyilt-levele-szentgyorgyvolgyi-peter-reszere/?fbclid=IwAR1OPDmWTwa
    
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.