OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2020. február 11., kedd 15:13

Az Agrárminisztérium közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. február 11., kedd (OS) - Bővülnek az iskola- és óvodakertek. Az Agrárminisztérium támogatásának köszönhetően 100 iskola-és óvodakert jöhet létre és újulhat meg az Országos Iskolakert-fejlesztési Program harmadik üteme keretében. A tárca, az Iskolakertekért Alapítvány és a Kék Bolygó Alapítvány közös programja az idei évben 50 óvodakertet és 50 iskolakertet támogat az első ütemben elindított megyei mentorkertek országos hálózatának egyidejű fejlesztése mellett. A programra már lehet pályázni.

    A 2019 januárjában elindult programmal az Agrárminisztérium a városi zöldfelületek megőrzését és bővítését, valamint a helyi közösségek fejlesztését tűzte ki célul. A kezdeményezés emellett segít abban is, hogy a hazai iskolák és óvodák ráirányítsák a gyerekek figyelmét a környezet megőrzése, a fenntarthatóság, az egészséges életmód, a felelősségtudat, valamint a természettel és az egymással való együttműködés fontosságára, örömére.

     Kiadó: Agrárminisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.