OS Országos Sajtószolgálat
2020. február 29. szombat
Ismertető


2020. február 11., kedd 16:40

A Belügyminisztérium közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. február 11., kedd (OS) - Az Operatív Törzs továbbra is folyamatosan figyelemmel kíséri a koronavírus helyzetet

    A Kormány döntésének megfelelően a Koronavírus-fertőzés Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs továbbra is folyamatosan figyelemmel kíséri a koronavírus fertőzésre vonatkozó ellenőrzött egészségügyi és járványügyi adatokat. A világ 28 országában ismertté vált megbetegedések száma 43.109, a haláleseteké 1.018, a felépült betegeké 4.065.
Magyarországon koronavírusos megbetegedés nem ismert, magyar állampolgár fertőzöttségéről jelentés nem érkezett. A Vuhanból hazaszállított magyar állampolgárok panaszmentesek, továbbra is karanténban, orvosi megfigyelés alatt állnak a Szent László Kórházban, állapotuk kielégítő.

     Kiadó: Belügyminisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.