OS Országos Sajtószolgálat
2020. február 29. szombat
Ismertető


2020. február 12., szerda 12:01

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. február 12., szerda (OS) - A baloldal a Nők 40-et sem szavazta meg – Reagálás Korózs Lajos (MSZP) sajtótájékoztatójára

        Érdekes, hogy a baloldalt, amikor kormányon volt, annyira nem érdekelte a nyugdíjasok sorsa. A baloldal a Nők 40 programot  sem szavazta meg, amelynek köszönhetően már több mint 270 ezer nő, édesanya, nagymama tudott kedvezményesen nyugdíjba menni. Gyurcsány és a szocialisták elvettek egyhavi nyugdíjat, hagyták a nyugdíjakat elértéktelenedni, az áram árát a nyugdíjasoknak duplájára emelték, miközben Gyurcsány a saját cégének levitte azt. A Fidesz kormányzása óta törvény garantálja a nyugdíjak vásárlóértékének megőrzését, nyugdíjprémiumot fizetünk, csökkent a rezsi, a nyugdíjasok külön rezsiutalványt kaptak és tízedik éve biztosítjuk a Nők 40 programot.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség


     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.