OS Országos Sajtószolgálat
2021. január 28. csütörtök
Ismertető


2020. február 12., szerda 16:09

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. február 12., szerda (OS) - Jogosan bünteti Orbánékat az Unió, nagy tételben nyúlták le a támogatásokat a fideszesek

    Az Európai Törvényszék elutasította az Orbán-kormány keresetét az Európai Bizottság határozatával szemben, azaz jogos, hogy Brüsszel jogosan követel rajtuk 28 millió eurót. Az EU hosszú ideje vizsgálódik már a bizonytalan sorsra jutott uniós források után, amik fideszes kezek között tűntek el.

A Demokratikus Koalíció a jövőben is mindent megtesz és minden segítséget megad ahhoz, hogy az euromilliókat lenyúló fideszes bűnözőket számon kérhessék. Ne felejtsük el, hogy Simonka György fideszes képviselőt is azzal gyanúsítják, hogy nyakig benne van uniós támogatások lenyúlásában. Kíváncsian várjuk, melyik fideszes képviselőről fog kiderülni még, hogy zsebre vágott több milliárd forintnyi uniós pénzt.

Rónai Sándor
A DK Európai Parlamenti képviselője
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.