OS Országos Sajtószolgálat
2021. január 28. csütörtök
Ismertető


2020. február 12., szerda 17:21

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. február 12., szerda (OS) - A kormány fejezze be a magyar emberek látszatintézkedésekkel való megtévesztését! -

    Az LMP frakciója határozottan felszólítja a kormányt, hogy ne látszatintézkedésekkel és torzító propagandával hitegesse az embereket, miközben a valóság nem a kormány "tökéletes" intézkedéscsomagjainak hatékonyságát tükrözi.

A kormány miután aláírta az Isztambuli Egyezményt, nem hajlandó ratifikálni azt.  Elutasítjuk a kormány folyamatos álszent kommunikációját a tökéletes szociális, család- és gyermekvédelmi rendszerrel kapcsolatban, egy olyan országban, ahol a hatalmas szakemberhiány, az alacsony fizetések miatt nincs lehetőség időben szakemberhez fordulni, a szakterületek átjárhatóságának nehézségei miatt nem jutnak el a megfelelő szervekhez időben a segítségkérések, a jelzések!

Elutasítjuk a kormány álszent kommunikációját, egy olyan országban, ahol olyan tragédiák fordulhatnak elő, mint a tatabányai gyerekgyilkosság, vagy az inárcsi szociális munkás meggyilkolása.
Ha a magyar kormány valóban kiemelt fontosságúnak tartja a nőkkel, gyermekekkel szembeni erőszak elleni hatékony fellépést, akkor nem közleményeket ad ki, hanem teszi a dolgát úgy, hogy a valóságban is működjön a védő- és jelzőrendszer, úgy hogy a látens esetek minél nagyobb arányban lássanak napvilágot és kapjanak az áldozatok mihamarabbi segítséget.  Szeretnénk látni valódi cselekvéseket és nem a valódi esetek újra és újra előfordulását!

     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.