OS Országos Sajtószolgálat
2021. január 28. csütörtök
Ismertető


2020. február 13., csütörtök 11:02

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. február 13., csütörtök (OS) - Újra bővül a fideszes börtönválogatott - Hivatali visszaéléssel és vesztegetéssel vádolják Ódor Ferencet

    Hivatali visszaéléssel, vesztegetés elfogadásával vádolják Ódor Ferenc volt fideszes országgyűlési képviselőt, aki a gyanú szerint több millió forintot kért egy autópálya-építő cégtől a földhivatali eljárás jogellenes befolyásolásáért.

A Demokratikus Koalíció üdvözli a fideszes börtönválogatott újabb bővülését. Mengyi Roland és Simonka György után most Ódor Ferenc is beszállt a csapatba. Mi, európai magyarok gondoskodni fogunk róla, hogy minél több fideszes bűnözőt vonjanak felelősségre, és ne csak azokat a kishalakat, akiknek a miniszterelnök elengedte a kezét, hanem a valódi fideszes oligarchák es nagykutyák is feleljenek tetteikért!

DK Sajtóiroda
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.