OS Országos Sajtószolgálat
2021. január 28. csütörtök
Ismertető


2020. február 13., csütörtök 12:47

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. február 13., csütörtök (OS) - Nem kérünk a fideszes átnevelőtáborokból!

    Sajtóinformációk szerint a kormány a Magyarságkutató Intézetet bízná meg olyan, 16-18 éveseknek szóló táborok szervezésével, amelyek az "egészséges, keresztény, nemzeti értékek és jövőkép elmélyítését" és a "tudatformálást" céloznák. Ha tehát a fiatalok nem akarnak a Fideszre szavazni, akkor a kormány szerint nem jobb kormányzásra, nem jobb oktatásra és nem jobb ifjúságpolitikára van szükség, hanem fideszes átnevelőtáborokra.

A Demokratikus Koalíció nem kér a fideszes átnevelőtáborokból! Hátborzongató, hogy az Orbán-kormány már távoli diktatúrák legalantasabb módszereihez nyúlna, hogy bebetonozza a tavaly októberben megrendült hatalmát. A DK óva inti a kormányt attól, hogy megvalósítsa a szovjet viccet, és azt kérdezgesse a magyar fiataloktól, hogy ki a példaképük és miért pont Orbán Viktor.

Arató Gergely
a DK frakcióvezető-helyettese
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.