OS Országos Sajtószolgálat
2021. január 23. szombat
Ismertető


2020. február 13., csütörtök 14:56

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2020. február 13., csütörtök (OS) - Ne költsön a kormány újabb gyűlöletkeltő konzultációra!

    Ne költsön a kormány újabb gyűlöletkeltő konzultációra!

Az Orbán-kormány ahelyett, hogy az embereket a valóban fontos ügyekben kérdezné meg, újabb indulatokat gerjeszt a magyar társadalomban. A tervezett nemzeti konzultáció nem más, mint a magyarországi cigányság és a független igazságszolgáltatás elleni hangulatkeltés. Azt javasoljuk a Fidesznek, ne költsenek ismét százmilliókat propaganda kampányra. Inkább fordítsák az összeget a szegregált oktatás felszámolására, a túlzsúfolt börtönök bővítésére és fejlesztésére. Ha pedig mindenképp konzultálni szeretnének, akkor az alábbi három kérdést tegyék fel az embernek:

  -  Kinek a felelőssége, hogy egész Európában a magyar emberek töltenek átlagosan a legtöbben a kórházakban, ahol elavult eszközök állnak csak a betegek rendelkezésére?
  -  Ki tehet arról, hogy a fiatalok pánikszerűen menekülnek az országból, és minden harmadik magyar külföldre menne tanulni vagy dolgozni?
  -  Kinek a felelőssége, hogy 340 forintnál jár az euró, és ez jelentős drágulást hoz az élet minden területén?

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.