OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2020. február 14., péntek 09:58

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2020. február 14., péntek (OS) - Ózd: több mint ezer ember megélhetése veszélyben de a Fidesz csak hallgat

        Miután kiderült, hogy az ózdi ABB-gyárat bezárja a tulajdonosa az Orbán-kormánynak azonnal lépnie kellett volna. Fel kellett volna vennie a kapcsolatot az önkormányzattal és mindent meg kellett volna tennie, hogy megnyugtassa a lakosságot, hiszen több mint ezer ember megélhetéséről van szó.
     A Fidesz korábban nagyon gyorsan tudott lépni a munkavállalók érdekében, amikor a Mátrai Erőmű átvételéről volt szó, most azonban mélyen hallgat. Miért? Talán az ózdi 1200 munkahely kevesebbet ér a fideszes politikusoknak? Nem a haverok és a multik érdekeit kellene szem előtt tartania a kormánynak, hanem a dolgozókét.
     Itt lenne az ideje, hogy a Fidesz a munkavállalókat tekintse stratégiai partnerének. Palkovics Lászlónak pénteken végre valamit mondania kell annak az 1200 embernek, akiket a gyár bezárása közvetlenül érint. A kormánynak pedig az Országgyűlésben kell válaszokat adnia arra, hogy hogyan akarja kezelni a helyzetet.  

MSZP
Bővebb információ: Varga László, országgyűlési képviselő

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.