OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2020. február 14., péntek 16:33

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának közleménye
    Budapest, 2020. február 14., péntek (OS) - Prof. Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere péntek reggel hivatalában fogadta Dr. Vízkelety Mariannt, a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület (MPEE) elnökét és Dr. Lomnici Zoltánt, az Emberi Méltóság Tanácsának (EMT) elnökét.

    A megbeszélés középpontjában a Szent István 2025 című programsorozat állt, amelynek célja államalapító királyunk szellemi örökségének újra felfedezése.
A 2020-ban kezdődő, ötéves tematikus programsorozat keretében évente 10-15 olyan programot, kiállításokat, kulturális rendezvényeket és tudományos konferenciákat rendeznek országszerte, amelyek a király állam- és egyházszervező tevékenységét, a szent korona jelentőségét, Szent István nemzetiségekhez fűződő viszonyát és külpolitikáját is ismertetik.

     Kiadó: Emberi Erőforrások Minisztériuma

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.