2024. április 19. péntek

2020. február 14., péntek 16:33

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának közleménye
    Budapest, 2020. február 14., péntek (OS) - Prof. Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere péntek reggel hivatalában fogadta Dr. Vízkelety Mariannt, a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület (MPEE) elnökét és Dr. Lomnici Zoltánt, az Emberi Méltóság Tanácsának (EMT) elnökét.

A megbeszélés középpontjában a Szent István 2025 című programsorozat állt, amelynek célja államalapító királyunk szellemi örökségének újra felfedezése.
A 2020-ban kezdődő, ötéves tematikus programsorozat keretében évente 10-15 olyan programot, kiállításokat, kulturális rendezvényeket és tudományos konferenciákat rendeznek országszerte, amelyek a király állam- és egyházszervező tevékenységét, a szent korona jelentőségét, Szent István nemzetiségekhez fűződő viszonyát és külpolitikáját is ismertetik.

Kiadó: Emberi Erőforrások Minisztériuma