OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2020. február 14., péntek 20:36

A Professzorok Batthyány Körének közleménye
    Budapest, 2020. február 14., péntek (OS) -

    Hazánk gazdasága korábban soha nem látott ütemben fejlődik, erősödik. Az ellenzéki csoportok számára így alig marad más terület a kormánypolitika támadására, mint az oktatás és az egészségügy szapulása. Jól látszik ez a kézzelfogható közelségbe került új Nemzeti Alaptanterv visszavonását követelő hisztérikus reakciókban is. Természetesen mi sem tekintjük az új NAT-ot tökéletesnek. Hatásainak nyomon követését, a szükséges korrekciók
elvégzését a jövőben fontosnak tartjuk és támogatjuk. Ugyanakkor elutasítjuk a NAT által közvetített értékeket felvállaló, azt örömmel fogadó pedagógusok, oktatói közösségek, szülők megbélyegzését, fenyegetését. Meggyőződésünk, hogy a magyar gazdaság sikereinek
megőrzése, továbbfejlesztése csak a gyökereit, értékeit ismerő, azokra büszke új generációk felnevelése révén lehetséges.
     Kiadó: Professzorok Batthyány Köre

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.