OS Országos Sajtószolgálat
2020. március 31. kedd
Ismertető


2020. február 16., vasárnap 21:10

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. február 16., vasárnap (OS) - Dunaújváros is megmutatta, hogy csak együtt győzhetünk 2022-ben

    Kálló Gergely, az ellenzéki pártok közös jelöltje ma elsöprő győzelmet aratott a dunaújvárosi időközi országgyűlési választáson. Kálló volt az első olyan jelölt, aki országgyűlési választáson indult összellenzéki jelöltként a Fidesz által támogatott jelölttel szemben.
A Demokratikus Koalíció gratulál a teljes ellenzéki összefogás jelöltjének, Kálló Gergelynek és a dunaújvárosiaknak a győzelemhez! A ma este annak a vitathatatlan bizonyítéka, hogy a tavalyi önkormányzati választás győztes ellenzéki receptje egy az egyben használható az országgyűlési választáson is. Ahogy a Fidesz ma elveszítette a dunaújvárosi választást, úgy fogja elveszíteni 2022-ben Magyarországot is - feltéve, hogy az ellenzéki pártok mindenütt csak egy ellenzéki jelöltet fognak állítani a fideszessel szemben.

Barkóczi Balázs

A DK szóvivője
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.