OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2020. február 17., hétfő 16:36

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. február 17., hétfő (OS) - Klíma-migránsok, azaz "kligránsok" fenyegetik Magyarország déli határát!

    Legalábbis csak ezzel magyarázható az a jelenség, hogy Orbán Viktor pár hónap elteltével akkora zöld fordulatot vett, mint amennyire kommunistából liberális, majd álnemzeti lett. Mindezek alapján elképzelhető, hogy a klímaváltozást az illegális migránsok akarják zsebeikben elrejtve Magyarországra hozni. Természetesen mindezt Soros György és hálózatának megbízásából.

Komolyra fordítva a szót nemes egyszerűséggel álságos és hiteltelen a kormány és Orbán Viktor zöldfordulata, hiszen nem is olyan rég még ellenzéki hisztériakeltésnek, illetve "klímahisztinek" nevezte a klímaváltozás elleni küzdelmet. Minden bizonnyal a NER nagyon jól látja azt, hogy a társadalmunk egyre tájékozottabb és tudatosabb környezetünk és élővilágunk védelme, valamint fenntarthatósága tekintetében. Orbán Viktorék most erre a vonatra próbálnak felülni, azonban mára annyira hiteltelenek lettek ebben a kérdésben, hogy még megkapaszkodniuk sem sikerül a szerelvény hátuljában.

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.