OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2020. február 20., csütörtök 09:17

Az MSZP Országos Központjának közleménye (3. rész)
    Budapest, 2020. február 20., csütörtök (OS) - Mesterházy Attila a NATO főtitkárával tárgyalt

    Tekintettel arra, hogy Mesterházy Attila egyik fontos elnöki prioritása a nyugat-balkáni országok euro-atlanti integrációjának segítése, találkozót kezdeményezett Várhelyi Olivér EU bővítési biztossal is. A két vezető politikus megbeszélésén áttekintették a bővítés jelenlegi helyzetét, a formálódó új bővítési mechanizmust, illetve a balkáni országok helyzetét. Mesterházy Attila a találkozón elmondta, hogy biztonságpolitikai szempontból is kiemelten fontos a térség támogatása, valamint, hogy teljesíteni tudják a NATO-hoz vagy az EU-hoz való csatlakozás feltételeit, mert ez nagyban segíti a térség és egész Európa stabilitását, békéjét és fejlődését.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.