OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2020. február 22., szombat 08:34

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. február 22., szombat (OS) - A keresztény közösségek társadalomformáló erejére és jelentőségére hívta fel a figyelmet Dr. Latorcai Csaba

    Családjaink és értékteremtő, értékőrző, keresztény/keresztyén hitünket megerősíteni hivatott közösségeink – közöttük a Háló Közösségfejlesztő Katolikus Egyesület – meghatározó szereppel bírnak Magyarország szellemi, lelki, morális megújításában, amely nélkül nincs tartós anyagi gyarapodás és jólét – emelte ki köszöntőjében Dr. Latorcai Csaba az Emberi Erőforrások Minisztériuma közigazgatási államtitkára a Háló Közösségfejlesztő Katolikus Egyesület alapításának 30. évfordulója alkalmából szervezett ünnepségen február 21-én.
A Háló az elmúlt harminc esztendőben mindig képes volt a folyamatos megújulásra úgy, hogy közben a hagyományok és az értékek, amelyekre az egyesület épült, nem sérültek, sőt, még erősebb kötőanyagként kapcsolta egybe tagjait – hangsúlyozta a közigazgatási államtitkár.
Az elmúlt három évtizedben az egyesület számos, maradandó gyümölcsöt teremve váltotta valóra az alapításakor megfogalmazott célokat. Egy élő, folyamatosan változó, civil kezdeményezéssé nőtte ki magát, amely a kapcsolatokon keresztül segít abban, hogy egyén és közösség megtalálhassa azokat az utakat, amelyek végső soron a teljesség, azaz Isten felé vezetnek mindnyájunkat.
     Kiadó: Emberi Erőforrások Minisztériuma

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.