OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2020. február 26., szerda 20:28

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. február 26., szerda (OS) - A saját kampányígéreteit is leszavazta a baloldal Budapesten

    Kerületi mércével is gyenge fővárosi költségvetést fogadott el a baloldali többség, amely még a saját kampányígéreteit is leszavazta.
A büdzséből tisztán látszik, hogy Karácsony Gergely becsapta szavazóit, a városvezetés javaslata ugyanis nyomokban sem tartalmazta a választási kampányban tett ígéreteket. Ezeket a Fidesz-KDNP végül módosító indítványként benyújtotta, de a baloldal megfontolás nélkül lesöpörte az asztalról.
Ezek között szerepelt, hogy a Lánchíd és az Alagút egyszerre újulhasson meg, kapjon forrást a 3-as metró szerelvényeinek klimatizálása, valamint a hajléktalanokat segítő alapítványok többlettámogatása. Karácsony Gergely és társai ezeket álságos módon elutasították.

Fidesz Budapest
     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.