OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2020. február 28., péntek 20:15

A Magyar Családtörténet-kutató Egyesület közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. február 28., péntek (OS) - Családkutatók Év Kutatóhelye Díjjal ismerték el a levéltárak munkáját

    A Magyar Családtörténet-kutató Egyesület idén is az ÉV KUTATÓHELYE DÍJJAL ismerte el az általa legjobbnak talált belföldi és külföldi, valamint online kutatóhelynek a munkáját.

Székesfehérvár, 2020. február 28. – A több mint 1400 tagú Magyar Családtörténet-kutató Egyesület (MACSE) minden évben három kategóriában ítéli oda az ÉV KUTATÓHELYE DÍJAT a tagok szavazatai alapján. A 2019-es évben a Székesfehérvári Püspöki és Székeskáptalani Levéltárat a belföldi, a Zombori Történelmi Levéltárat (Szerbia) a külföldi és a Kalocsai Főegyházmegyei Levéltár e-kutatását az online kategóriában találta legjobbnak az egyesület. Az ünnepélyes díjátadóra 2020. február 28-án pénteken, 15 órakor került sor Székesfehérváron, a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház Szent Imre teremében. Köszöntőt mondott Dr. Cser-Palkovics András Székesfehérvár polgármestere, Spányi Antal megyés püspök és Reicher Péter a Magyar Családtörténet-kutató Egyesület elnöke.

     Kiadó: Magyar Családtörténet-kutató Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.