OS Országos Sajtószolgálat
2020. július 12. vasárnap
Ismertető


2020. március 18., szerda 10:09

A Lánglovagok Egyesület közleménye
    Budapest, 2020. március 18., szerda (OS) - A veszélyhelyzet idején nem szorulhat háttérbe a tűzvédelem.

    A Lánglovagok Egyesület felhívja a figyelmet, hogy a jelenlegi helyzetben, amikor a szokásosnál több időt töltenek otthon az emberek, még nagyobb hangsúlyt kap a lakóházak tűzvédelme.

Továbbra is fontos, hogy a lakásajtók előtt a menekülési útvonalon ne tároljanak bútorokat, ruhaneműket, háztartási szemetet, lomokat, egyéb holmikat.

A koronavírus okozta világjárvány miatt a Lánglovagok Egyesület felfüggesztette az Otthonunk tűzvédelme kiadvány nyomtatott verziójának terjesztését. A veszélyhelyzet idején az egyesület önkéntesei a lakóházak reklámújságtartóiba nem helyeznek a brosúrából, és a közös képviselőknek sem juttatnak el belőle példányt, még postai úton sem.

A kiadvány azzal foglalkozik, hogy a lakásunkat hogyan lehet tűzvédelmi szempontból minél biztonságosabbá tenni, milyen szabályokat kell betartani, és ha megtörténik a baj, mit és hogyan kell cselekedni.

A brosúra elektronikus verziója az internetről változatlanul letölthető, szabadon terjeszthető.
     Kiadó: Lánglovagok Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.