OS Országos Sajtószolgálat
2020. március 30. hétfő
Ismertető


2020. március 23., hétfő 11:29

A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye
    Budapest, 2020. március 23., hétfő (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: JOBBOLDALI TÁMOGATÁS A BALOLDALNAK

        Miközben a magyarság és az egész világ küzd a koronavírus ellen, a hazai ellenzéki pártok politikusai uszítanak, lázítanak, ál- és rémhírekkel próbálnak hasznot húzni a járványból. Nem képesek elviselni sorozatos választási vereségeiket – idegeik felmondták a szolgálatot – ezért egyre aljasabb módszerekhez folyamodnak. A társadalom ellenük fordult: már a jó érzésű baloldali emberek támogatására sem számíthatnak, ugyanakkor az Orbán Viktor vezette nemzeti erők tábora, már közel 80%-ra növekedett. Gyurcsány és pincsikutyái (Momentum, LMP, stb,), s az áruló Jobbik politikusok (Balczó és társai) nem szavazzák meg a felhatalmazási törvényt (!) – ezért bukni fognak, nem lesznek képviselők 2022ben! Ellenzéki pártra szükség van! Az MSZP tapasztalt, megfontolt képviselői másként gondolkodnak: van bennük hazafias érzés, most újjáépíthetik pártjukat.
      A Honfoglalás 2000 Egyesület – a nézetkülönbségek ellenére – teljes támogatásáról biztosítja az MSZP-t, bízik a baloldali párt bölcs döntésében. A nemezközi liberalizmus magyarországi csatlósai saját népük (a munkások, a kisemberek) ellen fordultak, a társadalom ellenségévé váltak, megvetésre számíthatnak.

Honfoglalás 2000 Egyesület – Pannonpuli.hu - Balösszekötö


     Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.