OS Országos Sajtószolgálat
2020. március 31. kedd
Ismertető


2020. március 23., hétfő 14:05

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. március 23., hétfő (OS) - Orbán újabb MSZP-s javaslatok megvalósítását jelentette be

        Az MSZP üdvözöli, hogy a kormány a mai döntésével újabb javaslatainkat fogadta el. Az iskolák bezárása, a hiteltörlesztési moratórium bevezetése, az e-receptek személyes átvételi kötelezettségének felfüggesztése és a részleges járulékfizetési kedvezmények bevezetése után, most a végrehajtások és a kilakoltatások felfüggesztésre vonatkozó javaslatunkat valósítja meg a kormány, és tovább bővíti az adókedvezményben részesülők körét.
     Támogatjuk, hogy segítséget kapjanak mindazok, akiknek a koronavírus-járvány által kialakuló gazdasági és társadalmi válságban a megélhetése veszélybe kerül. Üdvözöljük, hogy a miniszterelnök köszönetet mondott a frontvonalban dolgozó orvosoknak, ápolóknak. De a köszönetnél nekik is többre van szükségük: védelemre és anyagi megbecsülésre.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.