OS Országos Sajtószolgálat
2020. április 4. szombat
Ismertető


2020. március 23., hétfő 19:51

Az MSZP Országos Központjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. március 23., hétfő (OS) - Orbán a vírus ellen harcoljon, ne az ellenzékkel!

    Ezzel létrejöhetett volna a kormánypártok és az ellenzék egyetértése, de Orbán nem volt hajlandó megtenni ezt a gesztust az ellenzéki pártok mögött álló kétmillió ember felé. A teljhatalom fontosabb számára, mint a járvány elleni nemzeti összefogás és konszenzus. Lelke rajta. Javaslatainkat fenntartjuk.

A mai országgyűlési döntéstől függetlenül a kormánynak továbbra is minden eszköz rendelkezésére áll ahhoz, hogy a járvány kezelése és következményeinek elhárítása, mérséklése érdekében szükséges rendkívüli kormányzati intézkedéseket megtegye. Mi továbbra is megtesszük javaslatainkat az emberek életének, egészségének és megélhetési biztonságának védelme érdekében. De a meghozott intézkedésekért, az elégtelen, késedelmes döntésekért innentől minden felelősség Orbáné.

Tóth Bertalan
az MSZP elnöke

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.