OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2020. március 24., kedd 10:12

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. március 24., kedd (OS) - Az LMP szerint további gazdaságvédő intézkedésekre van szükség -

    A miniszterelnök által hétfőn bejelentett gazdaságvédelmi intézkedések az LMP szerint szükségesek, ám nem elegendőek ahhoz, hogy érdemben megsegítsék a nehéz helyzetbe kerülő magyar gazdaságot, ezért további gyors intézkedésekre van szükség.
A jelenlegi helyzetben messze nem a médiavállalkozások adóinak csökkentése a legfontosabb. Sokkal fajsúlyosabb nemzeti érdek, hogy a KATÁ-s vállalkozások megsegítése mellett a normál adózás szerint működő egyéni vállalkozások is hasonló adózási kedvezményeket kapjanak.

Ezen túl az alábbi sürgős és gyors lépések kellenek, hogy a vírus ellen küzdő szektorok megerősödjenek, a hazai kis- és közepes vállalkozások ne menjenek csődbe, a munka nélkül maradtak pedig jövedelemhez jussanak:

     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.