OS Országos Sajtószolgálat
2020. március 30. hétfő
Ismertető


2020. március 24., kedd 10:51

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. március 24., kedd (OS) - Hozzák előre áprilisban a nyugdíjak utalását, hogy az idősek ellátása ne legyen akadályozva Húsvétkor sem!

    Az idei húsvéti ünnep április 12-13-ra esik, ám a koronavírus-járvány miatt esetleg problémás lehet megoldani a bevásárlást a nyugdíjasoknak a négynapos ünnepre. Hiszen éppen ők azok, akiknek nem ajánlott kimenniük például boltba, piacra, így meg kell szervezniük a segítséget, ami sok időbe kerülhet.

A Demokratikus Koalíció azt javasolja, hogy a kormány hozza előre áprilisban a nyugdíjak utalását, hogy az idősek ellátása ne legyen akadályozva Húsvétkor, a négynapos hétvége alatt sem! A rendkívüli helyzetben kötelességünk minden lehető eszközzel segíteni a nyugdíjasokat, idős embereket, akik kiemelten veszélyeztetettek. Ebbe az is beletartozik, hogy amennyire lehet, előre gondolkodunk, ezzel is segítve, hogy valóban mindennel el legyenek látva és ne kelljen feleslegesen kimozdulniuk.

Dr. Molnár Csaba
A Demokratikus Koalíció ügyvezető alelnöke

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.