OS Országos Sajtószolgálat
2020. augusztus 4. kedd
Ismertető


2020. március 24., kedd 17:38

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2020. március 24., kedd (OS) - A GVH is támogatja az MSZP javaslatát

    Az MSZP javaslata után már a Gazdasági Versenyhivatal is azt tanácsolja a kormánynak, hogy a rendkívüli helyzetre való tekintettel vezessen be hatósági árszabályozást a védőfelszerelésekre és a fertőtlenítőszerekre.

Az már csak a sors fintora, hogy pont egy olyan szervezet erősíti meg az MSZP javaslatát, amely nem vádolható ellenzéki elfogultsággal, hiszen a Fidesz éppen most választotta meg az elnökét alkotmánybíróvá.

Az MSZP szerint nem utólag kell bírságolni a brutális árak miatt, hanem eleve meg kell akadályozni az indokolatlan áremeléseket. Éppen ezért itt az ideje annak, hogy Orbán Viktor ismét átgondolja az álláspontját, és végre meghozza a megfelelő döntést.

Az iskolák bezárása, a hiteltörlesztési moratórium bevezetése, az e-receptek személyes átvételi kötelezettségének felfüggesztése, a részleges járulékfizetési kedvezmények bevezetése, a végrehajtások és a kilakoltatások felfüggesztése után reméljük, hogy a hatósági ár bevezetésére vonatkozó javaslatunkat is minél előbb megvalósítja kormány.
    
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.