OS Országos Sajtószolgálat
2020. augusztus 4. kedd
Ismertető


2020. március 25., szerda 18:28

A Magyar Munkáspárt közleménye
    Budapest, 2020. március 25., szerda (OS) - A milliárdosok fizessenek szolidaritási adót!

        A koronavírus az egész országot érinti, de a népet, az egyszerű embereket sújtja leginkább. Vállalatok mennek tönkre, megszűnik a munkahelyünk, minden drágább lesz, a megtakarításaink elvesznek.
     Az állam pénze a mi adóinkból származik. Az adók nagyobbik részét mi, a lakosság, az emberek fizetjük be. Ha nem változtatnak ezen, a koronavírus elleni harc minden terhét, minden költségét is mi, egyszerű emberek fogjuk viselni.
     Követeljük, hogy adóztassák meg a milliárdosokat, a szupergazdagokat! A válság leküzdéséhez mindenki járuljon hozzá! Ne a kisemberektől kérjenek ötszázforintos telefonos adományokat, hanem a milliárdosok adjanak milliókat!
     A kormány a megtett intézkedések mellett vezessen be szolidaritási adót azokra, akiknek a vagyona meghaladja az egy milliárd forintot!

Budapest, 2020. március 25.

Magyar Munkáspárt
Elnöksége

     Kiadó: Magyar Munkáspárt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.